Stig Salling

PRIVAT//

Kendetegnet ved at være kaffe- og madelsker med hang til musik, adrenalin og ægte kvalitet i de mennesker, ting og aktiviteter jeg omgiver mig med.

Vinterbader, Springsteen fan, DIY, Barista, MTB, Windsurfer, Yoga, Vinyl, Arkitektur, Design og Selvudvikling er nogle af de keywords, der beskriver mig. ...................................................................................................

PROFESSIONELT//

Strategisk og opperationel erfaring med Kundeklubber og loyalitetsmarkedsføring siden 2005 på både bureau og kundeside med brands som Expert, Bestseller, Kaufmann, Pilgrim, Fransa, b.young, DyrbergKern, qUINT, qUINTESS, Friis & Company, Wunderwear, Deres, Sparkz og Marcus.

..................................................................................................

ANBEFALINGER//

"I forbindelse med Friis & Company’s kundeklub, har Stig udvist engagement og drivkraft til at styre projekter og kampagner sikkert i mål. Derudover evner Stig at se kundeklubbens kommercielle potentiale og muligheder for virksomheden, samt at fastholde det loyalitetsopbyggende aspekt for klubmedlemmerne.”

Pily Max Mortensen Marketingchef, Friis & Company

"Stig har især stærke kompetencer indenfor konceptudvikling af loyalitetsprogrammer. Stig arbejder godt både strategisk og operationelt med digitale medier, og har en specialist forståelse for produktudvikling og produktimplementering ift. loyalitetsmarketing"

Niels Wagner, Loyalitetsbureauet

“Stig´s forcer er hans erfaring, punktlighed og evne til at komme på nye idéer. Han forstår bedre end de fleste at se loyalitetsmarketing i et holistisk perspektiv, og er rigtigt god til at se nye muligheder og skabe udvikling. Stig har evnerne til både at arbejde med projektledelse- og koordinering, og han får mine allerbedste anbefalinger.”

Henrik Nørgaard, Pilgrim
Recent Tweets @stigsalling
Posts I Like
Who I Follow

Nordiske Mesterskaber i 49er, Grimstat, Norge, 2002 med Martin Kirketerp

  1. sailing-maniac reblogged this from summerofsailing
  2. waverafterwave reblogged this from summerofsailing
  3. warping-wormholes reblogged this from stigsalling
  4. on-brighter-sails reblogged this from sailing-to-happiness
  5. carolinemd reblogged this from sailing-to-happiness
  6. stigsalling posted this